Πολυτέλεια το αγαθό της ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη. 20 ολόκληρες θέσεις άνοιξαν για την Γ.Α.Δ.Θ. στις έκτακτες μεταθέσεις Κύριο

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 19:47 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Μαύρη μέρα η σημερινή για τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης που περίμεναν την ενίσχυση των υπηρεσιών τους με τις έκτακτες μεταθέσεις, για τους συναδέλφους

κυρίως από την Αθήνα που περίμεναν ότι μετά από 10 και πλέον χρόνια θα μετατεθούν στον τόπο τους, για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης που το αγαθό της ασφάλειας θα αποτελεί σε λίγο καιρό είδος πολυτελείας.
20 ολόκληρες θέσεις για Αστυφύλακες-υπαρχιφύλακες και 7 για βαθμοφόρους.Δεν μιλάμε απλά για τον χαμηλότερο αριθμό όλων των εποχών, μιλάμε ότι το σύνολο τακτικών και έκτακτων μεταθέσεων 38 τον αριθμό δεν έφτασε καν τον αριθμό των περσινών έκτακτων (45).
Πλέον μπορεί να πιστεί και ο πιο δύσπιστος πολίτης αυτής της Χώρας ότι η Θεσσαλονίκη έχει απαξιωθεί τελείως και σε όλα τα επίπεδα.
Πολιτική και Φυσική Ηγεσία σήμερα έδωσαν την χαριστική βολή στην αστυνόμευση της Θεσσαλονίκης.
Η πόλη στην οποία φιλοξενείται ο μεγαλύτερος αριθμός προσφύγων(12 hotspot συνολικά), η Γενική από την οποία ενισχύονται σε ποσοστό 90-95% οι υπηρεσίες που υπάγονται απευθείας στο Αρχηγείο και απασχολούνται με περιστατικά που αφορούν όλη την Βόρεια Ελλάδα,που σημαίνει και αυτόματη μείωση του προσωπικού της Γ.Α.Δ.Θ που ασχολούνται με την αστυνόμευση, η Γενική με τον μεγαλύτερο αριθμό κενών οργανικών θέσεων 300-350 ενισχύθηκε λιγότερο ποσοστιαία από κάθε άλλη διεύθυνση.
Σαν παράταξη και σαν συνδικαλιστές υγιώς σκεπτόμενοι δεν θα παραπονεθούμε για την ανεξήγητη ενίσχυση άλλων διευθύνσεων.Μακάρι να καλύπτονταν τα οργανικά κενά σε όλες τις Αστυνομικές Διεύθυνσεις ανά την Ελλάδα.
Ζητάμε από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία να μας εξηγήσει το σκεπτικό με το οποίο έστειλε μόνο 20 άτομα για ενίσχυση της ΓΑΔΘ.
Το προεδρείο της Ένωσης μας σε όλες τις συναντήσεις που είχε με όλους τους αρμοδίους ξεκάθαρα και εμπεριστατωμένα ζητούσε την ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Θ. με μόνιμο προσωπικό και όχι με δίμηνες αποσπάσεις.
Μάλλον κάποιοι θεωρούν ότι το προσφυγικό είναι προσωρινό ζήτημα και θα λυθεί τους επόμενους μήνες. Αρνούνται να δουν την ωμή πραγματικότητα.
Επίσης, τους προσκαλούμε να επισκεφθούν μαζί μας τις υπηρεσίες της ΔΑΕΘ και της ΔΙΑΣ όπου οι συνάδελφοι πλέον έχουν εγκλωβιστεί στις υπηρεσίες τους και δεν μπορούν να αλλάξουν εργασιακό περιβάλλον, αφού
τα κενά των συγκεκριμένων υπηρεσιών μεγαλώνουν, οι ανάγκες αυξάνονται,ενίσχυση δεν υπάρχει, τα χρόνια παιρνάν,η καταπόνηση τους χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει,τα προβλήματα υγείας γίνονται όλο και πιο συχνά και πιο έντονα
και κανείς μα κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι σε 2-3 χρόνια αυτοί οι άνθρωποι θα αποκτήσουν μόνιμα και ανεπανόρθωτα προβλήματα.
Καλούμε τον κ.Υπουργό και τον κ.Αρχηγό να διορθώσουν αυτήν την τεράστια αδικία.
Καλούμε όλους τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης, Δημάρχους και λοιπούς φορείς να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης και να παρέμβουν.
Καλούμε την Ομοσπονδία μας να πάρει θεση και να πίεσει ώστε να διορθώθει αυτήν η πρωτοφανής αδικία.Άλλωστε κάτι ανάλογο συνέβη πριν κάποιους μήνες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το αγαθό της ασφάλειας είναι πολύτιμο για όλους και δεν μπορεί να παίζει κανένας με αυτό.

 

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα

 

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...