Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγωνία για τα επιδόματα επικινδυνότητας – Συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. στο ΓΛΚ

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 18:43 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Ομάδα συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ., αποτελούμενη από τους κ.κ. Παδιώτη, Καλλιακμάνη, Μαργετάκη, Τσαπάρα και Κασιμάτη, παρευρέθηκε στο ΓΛΚ προκειμένου να ενημερώσει και να ενημερωθεί για το επίδομα

επικινδυνότητας.

Αναδημοσιεύουμε από τον λογαριασμό του προέδρου της Ένωσης Ν/Α Αττικής στο Facebook
«Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, κυρίου Γιώργου Χουλιαράκη, για την ΚΥΑ για τα επιδόματα επικινδυνότητας.

Σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία για την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ που θα ρυθμίζει την καταβολή των επιδομάτων επικινδυνότητας ΤΕΕΜ, ΤΣΑΣ, ΜΑΤ, ΠΤΗΤΙΚΑ, ΕΚΑΜ και παρακολουθούμε στενά το ζήτημα, έτσι ώστε να διαπιστώσουμε αν θα δοθεί νέα προθεσμία η έχει ήδη ρυθμιστεί το θέμα για την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ μέσα στην προθεσμία που είχε δοθεί.

Μαζί με τους Δημήτρη Παδιώτη, Μανώλη Μαργετάκη, Γιώργο Τσαπάρα και Δημήτρη Κασιμάτη, συναντηθήκαμε με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού κύριο Σπύρο Ρουσσάκη για το συγκεκριμένο ζήτημα, ασκώντας πιέσεις και ενημερώνοντας τον για τις προθεσμίες».

 

 

www.katechaki.gr

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...