Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη της ΑΣΠΑ στο ΤΔΜ Μυγδονίας και στην Τροχαία Λητής

Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 11:19 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Επίσκεψη πραγματοποίησαν μέλη της ΑΣΠΑ στο ΤΔΜ Μυγδονίας και στην Τροχαία Λητής


Στο ΤΔΜ Μυγδονίας οι συνάδελφοι μας ανέφεραν ότι δεν υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά προσωπικό, οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις και έκδοση υπηρεσίας.
Μάλιστα μετά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας όσον αφορά την φύλαξη στόχων και αυτή η υπηρεσία είχε σταδιακή απεμπλοκή και αποδέσμευση από στόχους στυς οποίους απασχολούνταν.
Ένα βασικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν είναι ότι υπάρχουν φορές που οι κρατούμενοι ξεπερνούν τον προβλεπόμενο αριθμό και θα πρέπει σε ανάλογες περιπτώσεις να επισπεύδονται
οι διαδικασίες για να αποφεύγονται τέτοιες καταστάσεις.

 

Στην Τροχαία Λητής οι συνάδελφοι μας ανέφεραν ότι δεν οφείλονται ημερήσιες αναπαύσεις, ενώ η υπηρεσία ως επί το πλείστον εκδίδεται σε εβδομαδιαία βάση.
Το κυριότερο ζήτημα αυτήν την στιγμή είναι το θέμα της μετεγκατάστασης της υπηρεσίας.
Ενώ ο Δήμος έχει χορηγήσει κτίριο για την στέγαση της Τροχαίας Λητής,  η γραφειοκρατία ζει και βασιλεύει με αποτέλεσμα το θέμα να έχει κολλήσει.
Καλούμε όλους τους αρμοδίους να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να συμβάλουν να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα ώστε να προχωρήσει η μεταστέγαση.

 

Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε καθημερινά ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ δίνοντας λύσεις στα προβλήματα.

 

Α.Σ.Π.Α.Θεσσαλονίκης

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...