Επίσκεψη της Ένωσης στην Διεύθυνση Τροχαίας για τα προβλήματα του προσωπικού

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 15:22 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα τον Διευθυντή Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο ΣΟΥΡΒΙΝΟ, για να συζητήσει τις καταγγελίες των μελών της για καταστρατήγηση του χρόνου

εργασίας κατά την τριμερή συνάντηση κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.
Ο κ. Διευθυντής ανέφερε ότι δεν υπήρχε πρόθεση ταλαιπωρίας του προσωπικού, πλην όμως η αλλαγή των δρομολογίων των επισήμων προσώπων επέβαλλε την ταυτόχρονη τροποποίηση του σχεδιασμού της Τροχαίας. Αυτό είχε ως συνέπεια την χρήση μεγαλύτερης αστυνομικής δύναμης στα περισσότερα σημεία του κέντρου της πόλης. Για να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά στο μέλλον, ο κ. Διευθυντής δεσμεύτηκε να αιτηθεί εγγράφως στις εμπλεκόμενες Διευθύνσεις της ΓΑΔΘ την έγκαιρη ενημέρωση της Διεύθυνσης Τροχαίας για τον επιχειρησιακό σχεδιασμό σημαντικών γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.
Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε πριν λίγο καιρό δικυκλιστής της Τροχαίας, η Ένωση τόνισε την ανάγκη κίνησης των δικυκλιστών ανά δυο άτομα για την ασφάλεια των συναδέλφων. Ο κ. Διευθυντής ανέφερε την τεράστια έλλειψη δικυκλιστών ως πρόβλημα που επιφέρει δυσλειτουργίες στο σύνολο του προσωπικού. Μοναδική λύση αποτελεί η οριστική ενίσχυση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης με νέους δικυκλιστές και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει να πιέσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.
Η Ένωση επισήμανε το ζήτημα της καθημερινής ενίσχυσης με προσωπικό από τα περιφερειακά Τμήματα Τροχαίας που οδηγεί στην σωματική και ψυχική επιβάρυνση των συναδέλφων. Ο κ. Διευθυντής προέταξε και πάλι την έλλειψη προσωπικού ως αιτία του προβλήματος και ανέφερε ως αναγκαίο κακό την ενίσχυση από τα περιφερειακά Τμήματα για να καλυφθούν τα υπηρεσιακά κενά. Προτείναμε ως προσωρινή λύση, η ενίσχυση να γίνεται συγκεκριμένη ήμερα για κάθε Τμήμα ώστε να υπάρχει προγραμματισμός και να μεταφέρονται οι συνάδελφοι με υπηρεσιακό όχημα για να μην υπάρχει οικονομική επιβάρυνση από τις μεμονωμένες μετακινήσεις.
Τέλος, έγινε εκτενής αναφορά στα οχήματα της Δ/νσης Τροχαίας, τα οποία είναι σε κακή κατάσταση λόγω παλαιότητας και πολυχρησίας. Είναι τουλάχιστον περιπαικτικό η Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που εφαρμόζει τον ΚΟΚ και ελέγχει τις παραβάσεις των πολιτών να μην διαθέτει τα κατάλληλα οχήματα. Η ανάγκη ανανέωσης του στόλου της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης είναι πολύ μεγάλη και πρέπει οι αρμόδιοι να σταματήσουν να κωφεύουν στις συνεχείς οχλήσεις μας για νέα περιπολικά στη ΓΑΔΘ.

 

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

 

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤ/ΚΑ
  • Tags

ΚΟΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:

Κύρια άρθρα

cache/resized/7c8b24e941e631bcb420681ee838caa1.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ», η οποία
cache/resized/6f3ca76d38c600652897d216f1553c5e.jpg
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε τον Διευθυντή Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης,
cache/resized/0b4b5f2b0b56dda9b72db0c7f0d822ea.jpg
Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή... Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως ο θάνατος των ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗ και
cache/resized/d38d4f19403de5db0a2fb9edf70faa18.jpg
Παρέμβαση για τα θέματα της εγκληματικότητας και των «χίλιων» προβλημάτων, που όπως αναφέρει
cache/resized/73933ecb3ebfd7b1dd1ffc03b068a9f8.jpg
Διάλυση βάρεσε το Α.Τ. Αμπελοκήπων - Μενεμένης!! Παρά τις όποιες ενέργειες της Ένωσης, η
cache/resized/ca6524e44667d5e50053bca9b76b84a5.jpg
Ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν τον
cache/resized/3ea005ab50c4d12857ae99991a5dbb6e.jpg
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Αστυνομικών
cache/resized/5e8be3a5df566eadc822622f3a6c64a6.jpg
Αίτημα προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, μέσω ΠΟΑΣΥ, για είσοδο των

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...