Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστυνομικοί της ΖΗΤΑ συλλαμβάνουν τα ίδια άτομα για το ίδιο αδίκημα δύο συνεχόμενες μέρες.

Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 23:19 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς

Ένα ιδιαιτέρως σπάνιο περιστατικό για τα αστυνομικά δεδομένα σημειώθηκε το τελευταίο 48ωρο στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αστυνομικοί της ομάδας «Ζ»

κλήθηκαν να επέμβουν σε δύο περιπτώσεις αρπαγής κινητού τηλεφώνου οι οποίες αποδείχτηκαν πανομοιότυπες.

Πέμπτη βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώρα 21:30. Το κέντρο της άμεσης δράσης δέχεται κλήση από θαμώνα καφετέριας της παραλιακής. Το τηλεφώνημα αναφέρει ότι εντός της καφετέριας κρατείται αλλοδαπός, ο οποίος συνήργησε στην κλοπή κινητού τηλεφώνου από πελάτη της καφετέριας. Τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» μεταβαίνουν στην καφετέρια και συλλαμβάνουν τον έναν από τους δύο δράστες που συνεργάστηκαν για την κλοπή του τηλεφώνου. Οι πελάτες της καφετέριας περιγράφουν τα χαρακτηριστικά του δεύτερου δράστη, ο οποίος διέφυγε. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης συλλαμβάνεται στην περιοχή της Καμάρας. Οι αστυνομικοί βρίσκουν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο και το παραδίδουν στο θύμα. Το πρωί της Παρασκευή οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι καθότι είναι ανήλικοι.

Παρασκευή βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώρα 21:30. Το κέντρο της άμεσης δράσης δέχεται κλήση από θαμώνα καφετέριας που βρίσκεται επί της οδού Δ. Γούναρη. Το τηλεφώνημα αναφέρει ότι εντός της καφετέριας κρατείται αλλοδαπός, ο οποίος συνήργησε στην κλοπή κινητού τηλεφώνου από πελάτη της καφετέριας. Οι τέσσερις αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» που συνέλαβαν το ζευγάρι των ανήλικων κλεπτών το βράδυ τη Πέμπτης μεταβαίνουν στην καφετέρια. Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπιστώνουν ότι ο νεαρός που κρατείται από τους θαμώνες είναι το ίδιο άτομο που συνελήφθη πριν από 24 ώρες στην περιοχή της Καμάρας. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. Οι θαμώνες αναφέρουν ότι υπάρχει συνεργός. Οι αστυνομικοί κινούνται προς την περιοχή της Καμάρας και εντοπίζουν τον συνεργό, ο οποίος είναι το ίδιο άτομο που ακινητοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα από θαμώνες σε καφέ της παραλιακής. Βρίσκουν στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο και το παραδίδουν στο θύμα.

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι οι δύο ανήλικοι αλλοδαποί άλλαξαν ρόλους τότε οι δύο περιπτώσεις είναι ολόιδιες. Οι τέσσερις αστυνομικοί βίωσαν το απόλυτο ντεζαβού.

 

www.thestival.gr

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Το ASPApolice.gr χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία των χρηστών Περισσότερα...